انواع کاربردهای تزریق بوتاکس

>> انواع کاربردهای تزریق بوتاکس

تزریق بوتاکس از راه حل های درمانی معجزه آسا برای بسیاری از عارضه ها به شمار می آید. بوتاکس تنها یک معجزه ی زیبایی به شمار نمی آید و برای بسیاری از اختلالات راه حلی دائمی به شمار می آید. آگاهی از کاربردهای بوتاکس سبب می شود تا بیماران بسیاری به بهبود اختلالات و عارضه هایی که دارند، امیدوار شوند و بسیاری از بیماران می توانند از مصرف طولانی مدت دارو رهایی یابند.   کاربردهای تزریق بوتاکس   جالب است بدانید که تمامی انسان ها این روش درمانی را مدیون یک باکتری کشنده به نام کلستریدیوم بوتولینوم می باشند که برای اولین بار در سوسیس کشف گردید. تزریق بوتاکس به پوست افراد تنها برای کاهش خطوط ظریف و چین و چروک استفاده نمی شود و کاربردهای آن فراتر از اهداف زیبایی می باشد که بسیاری از مردم آن را نمی شناسند.   کاربردهای تزریق بوتاکس   دارویی که بسیاری از ما به عنوان "بوتاکس" می شناسیم، در حقیقت نوعی پروتئین نوروتوکسینی به نام "بوتولینوم توکسین" یا "BTX" می باشد. این پروتئین در دو نوع تجاری A وb تولید و عرضه می شود. این باکتری که با نام باکتری کلستریدیوم بوتولینوم شناخته می شود در روده ی حیوانات، آب، خاک و گیاهان زندگی می کند، توکسین و ترشحات این باکتری در شرایط استریل آزمایشگاهی از آن گرفته شده و با کاهش سمیت به بیماران تزریق می شود، لازم به ذکر است که کاهش دوز و سمیت این دارو عوارض و خطرآفرینی آن را از بین می برد. بر خلاف تصور عموم که فکر می کنند اولین کاربرد بوتاکس برای زیبایی و رفع چین و چروک بود، اولین کاربرد تزریق بوتاکس برای درمان انحراف چشم و بهبود حرکات ماهیچه های چشم ها و تعادل و هماهنگی در حرکات آن ها بود، که بوتاکس برای اولین بار به عضلات رکتوس چشم تزریق شد. کاربرد بوتاکس برای زیبایی و رفع چین و چروک 23 سال پیش توسط دانشمندان مطرح شد و مورد استفاده قرار گرفت.

>> سایر کاربردهای تزریق بوتاکس

از کاربردهای دیگر تزریق بوتاکس می توان به درمان سر دردهای میگرنی، درمان شقاق، بهبود زخم های دردناک، برای درمان هایپرهیدروزیس یا تعریق زیاد نواحی خاصی از بدن مانند کف پا، کف دست، زیر بغل، درمان و بهبود عدم قرینگی در صورت، پرش پلک ها، بهبود تیک های عصبی حرکتی، اختلال حرکتی عصبی گردنی، درمان دیستونی در نواحی مختلف بدن، درمان گرفتگی عضلات بدن، درمان بی اختیاری ادرار، کوچک تر کردن فک، گونه گذاری، حجیم کردن لب ها، بوتاکس مو، بوتاکس مثانه برای بهبود بی اختیاری ادرار، بوتاکس به جهت بهبود بیماری های مربوط به غده پروستات، بوتاکس برای سندروم های مختلف چون سندروم شانه ی منجمد و سندروم مچ درد اشاره کرد. اختلالات ذکر شده در بالا مواردی است که در نقاط مختلف جهان پزشکان برای درمان این اختلالات از روش تزریق بوتاکس بهره می برند. اما غیر از این موارد، پزشکان در حال تحقیق بر روی  اختلالات دیگری چون نامنظم بودن ضربان قلب، افسردگی، درمان ناهنجاری صدا، و کمر دردهای حاد و مزمن می باشند که این اختلالات را بتوانند با تزریق بوتاکس درمان نمایند.

>> درمان ناهنجاری های صدا با تزریق بوتاکس

یکی از عارضه هایی که برخی از افراد با آن دست و پنجه نرم می کنند، اختلالات ناهنجاری صدا مانند اختلالات آوا پرشی اسپاسم گونه می باشد. این اختلال در سه نوع آوا پرشی اسپاسم گونه ی ترکیبی، نزدیک شونده و دور شونده وجود دارد. آوا پرشی اسپاسم گونه نزدیک شونده صدای فرد طوری به نظر می رسد که گویا فرد دچار لکنت می باشد. نوع دور شونده به گونه ای است که تارهای صوتی باز می مانند ودر این صورت صدای فرد به طور غیر طبیعی ضعیف یا نجواگونه شنیده می شود. در نوع ترکیبی صدای شخص در بعضی مواقع همانند افرادی که دچار لکنت هستند و در بعضی مواقع ضعیف و نفس آلود به گوش می رسد. برخی از دانشمندان معتقدند که دلیل بیماری آواپرشی اسپاسم گونه به سیستم عصبی مربوط می شود و ممکن است که با مواردی چون حرکات غیر ارادی ماهیچه ها همانند چشمک زدن، حرکت ناخودآگاه صورت مانند حرکت دادن لب ها به صورت خود به خودی، ماهیچه های زبان یا لب ،ویا تکان ناگهانی ولرزش ماهیچه همراه باشد. ژنتیکی بودن این بیماری در بین فرضیه ها بسیار پر رنگ می باشد و بروز این بیماری بیشتر جنبه ی ارثی دارد. دلایل دقیق این بیماری هنوز نامشخص می باشد. در حال حاضر هیچگونه درمان قطعی و گسترش یافته ای برای درمان این اختلال وجود ندارد اما درمان های موقت می تواند به کاهش اثرات حرکات غیرارادی تارهای صوتی کمک چشمگیری نماید. تزریق بوتاکس به داخل تارهای صوتی و جراحی تارها از راهکارهای درمانی موثر می باشد که به طور موقت باعث کاهش حرکات غیر ارادی ماهیچه شود.

>> روند تزریق بوتاکس چگونه است؟

با توجه به نوع عارضه، شدت عارضه و محل عارضه دوز مشخصی از بوتاکس با برند معتبری که مورد تایید وزارت بهداشت می باشد، در عضلات ناحیه ی مورد نظر تزریق می شود. بوتاکس نیازی به هیچگونه بیهوشی ندارد، فقط در برخی موارد می توان از بی حسی های موضعی استفاه کرد. پس از تزریق با توجه به محل تزریق، مدت زمان مشخصی که اکثرا یک هفته و در بعضی موارد دو تا سه روز می باشد، طول می کشد تا نتایج تزریق نمایان شود. دقت نمایید که تزریق بوتاکس بدون عارضه نبوده و عوارضی چون سوزش، قرمزی و التهاب در ناحیه تزریق و تورم را به همراه دارد. تزریق در نواحی حساس و پرخون موجب کبودی و ورم نیز می شود. کمپرس سرد می تواند موجب کاهش این عارضه شود. برخی افراد بعد از تزریق بوتاکس دچار سردرد می شوند، که لازم به ذکر است در اینگونه موارد جای هیچ نگرانی وجود ندارد و این سردرد پس از یکی دو روز بهبود می یابد. در صورت مبتلا شدن به عارضه ی سردرد،  بدون تجویز پزشک مسکن مصرف نکرده و مسئله را با پزشک خود در میان بگذارید. تکنیک تزریق در بروز عوارض جانبی نقش بسیار مهمی دارد، برای همین پزشکان تاکید می کنند که برای تزریق بوتاکس حتما به پزشک متخصص مراجعه نمایید. در صورتی که برای تزریق به نزد افراد نابلد مراجعه کردید، ممکن است عوارضی چون عدم قرینگی دامنگیر شما شود. استفاده از برند معتبر نیز امری مهم و حیاتی بوده و از گلوله گلوله شدن بوتاکس، عفونت و ورم بیش از حد می کاهد. شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد تزریق بوتاکس م نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها